Super push up bh – Bäst i test

Om du inte tycker att en vanlig push up bh ger ett tillräckligt stor skillnad över dina bröst och vill ha maximala resultat så är det en super push up bh som du ska ha. Som tur är har vi samlat de bästa alternativen som ger ett väldigt stort lyft för brösten! 

Lady Bella Lingerie Super Push-Up Bh

Lady Bella är en modell som verkligen ger stora resultat och brösten ser hela två storlekar större ut med denna super push-up. Vi gillar Lady Bellas design som är väldigt elegant trots att vadderingen är ganska tjock och BHn ser oväntat nätt ut trots de stora resultaten. Helt enkelt en perfekt modell som passar till de flesta tillfällen och outfits. 

Gaia Super Push-Up Bh

Gaia är en modell som vi gillar väldigt mycket då den även finns med på vår lista över Maximizer bh – Bäst i test. Resultaten med denna BH är minst sagt fantastiska och vi tycker att brösten ser minst två storlekar större ut, om man har lite större byst så blir resultatet närmare tre storlekar. Modellen sitter dessutom väldigt stabilt och skönt. Vi tycker att det är en superprodukt! 

Dobreva Super Push-Up Bh

Även Dobreva finns med på andra listor vi gjort och här får man en super push-up i ett elegant och ganska diskret utförande. Modellen sitter väldigt stadigt tack vare att ryggen är “racerback” vilket är fördelaktigt när det kommer till själva push-up-effekten. Vi skulle säga att man får inte lika stor effekt som med de två modellerna ovan, men skillnaden är runt 1,5 kupstorlek. 

Du kanske även gillar: Push-up bh utan bygel

Esotiq Super Push-Up Bh

Det är inte bara vi som tycker om Esotiq utan även kunder på Amazon är väldigt förtjusta i produkten då den har 4 av 5 stjärnor i betyg av 180 recensioner och är en bästsäljare. Modellen är ganska lika Dobreva i formen och är ett lite mer diskret alternativ som ändå ger ett bra resultat över bysten. Modellen har fått spetskanter för en snygg och elegant look. Modellen finns i den beiga färgen på bilden, men även i svar och vitt. 

Rekommenderad läsning: Super push up bikini – Bäst i test

Camille Super Push-Up Bh

Camille ger ett lyft som är lite mindre än de andra på listan, men vi tycker att modellen sitter väldigt skönt tack vare dubbla axelband på varje sida. Dessutom älskar vi den blå färgen och tyget i spets som verkligen sticker ut lite.  

Skillnaden på en push up och en super push up

Båda modellerna fungerar på samma sätt genom att ha vaddering i BHn som pressar brösten uppåt och in mot varandra vilket gör att större del av brösten hamnar högre upp. Det gör att brösten i sig ser större ut och att klyftan mellan dem blir djupare vilket ger illusionen av att de är ännu större. Dessutom har super push up lite tjockare vaddering vilket bara det gör att brösten ser betydligt större ut.   

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga och effektiva super push-up BHs där du kan vara säker på att de lever upp till förväntningarna. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Rekommenderad läsning: Sport BH Push Up – Bäst i test

Lämna en kommentar