Push up träningstights – Bäst i test

Träningstights har blivit ett populärt klädesplagg att ha på sig och inte bara när man är på gymmet, yogastudion eller ute i löparspåret och tränar, utan de är lika populära till vardags. Vill man dessutom se sitt absolut bästa ut i sina träningstights så ska man ha en modell med push up då de lyfter upp rumpan och får den att se större och mer vältränad ut. Så i denna artikel kommer vi att gå igenom ett gäng modeller som ger ett bra lyft över rumpan och som är snygga att ha på sig! 

Tayoea Push Up Träningstights 

Tayoea är en modell som sitter väldigt slimmat och följer konturerna på kroppen väldigt bra. Modellen går in mellan skinkorna för att rumpan ska framhävas extra mycket och tillsammans med push up över rumpan så får man en helt ny look. Modellen är högt skuren i midjan vilket gör att den även gör att magen blir smalare. Modellen finns dessutom i rätt många olika färger att välja på!

Tuopuda Push Up Träningstights

Tuopuda har många likheter med modellen ovan, så det finns mycket att tycka om med denna modell. Men modellen sitter inte riktigt lika slimmat och går inte in mellan skinkorna på samma sätt men push up effekten är ändå bra. Som du ser på bilden så är tyget lite mörkare under rumpan vilket ger illusionen av att den är större och den framhävs mer. 

Riojoy Push Up Träningstights  

Riojoy träningstights med push up ser lite annorlunda ut i materialet än de andra modellerna på listan och det är för att materialet är ojämnt. Anledningen till det är att de är designade för att släta ut celluliter vilket de gör väldigt effektivt. Detta är även en modell som har en bra passform och en stor push up effekt på rumpan. Modellen finns även i ett bra gäng olika färger att välja på!

Du kanske även vill läsa om: Yogabyxor – Bäst i test

Iquy Push-up Träningstights

Vill du ha korta tights som ändå har alla fördelar som kommer med push up träningstights? Då kan du sluta leta och beställa hem detta extremt prisvärda 2-pack där du får två par träningstights som sitter skönt, är snygga och ger ett bra lyft för rumpan, för lite över 100 kr. Mer prisvärt än såhär blir det inte!

Tzldn Träningstights Push Up

För dig som vill ha en lite mer utmanande modell som sticker ut lite är Tzldn det rätta beslutet. Modellen har en passform som passar för rumpor som är lite kurvigare. Då får rumpan ett ordentligt lyft samtidigt som tightsen är väldigt korta och lite extra öppna över sidorna på låren. De är rynkade mellan skinkorna för att de inte ska bli genomskinliga när man har dem sig när man tränar. 

Slutsats 

Det finns många olika leggings att välja på, men det är inte alla som har push up och av de som har det är det inte alla modeller som faktiskt är bra på det. Men vi har gått genom den djungel av alternativ som finns och valt ut de fem olika modellerna i denna lista då vi vet att de är snygga, sköna och har en push up som verkligen märks!

Rekommenderad läsning: Tights som inte är genomskinliga – Bäst i test

Lämna en kommentar