Tights som inte är genomskinliga – Bäst i test

Tights har blivit ett plagg som används både i gymmet, på promenader och till vardags då de är ett väldigt skönt plagg att ha på sig. Men en del modeller har ett problem och det är att de blir genomskinliga när man böjer sig ner. Som tur är finns det modeller som är ordentligt designade med tyg som inte blir genomskinligt och de bästa modellerna kommer vi att lista nedan i denna artikel. 

Tzldn tights som inte är genomskinliga 

TZLDN är ett märke som vi har med i fler artiklar både när det kommer till underkläder, träningskläder och bikinis. De gör plagg som är designade för att framhäva dina naturligt kvinnliga former och detta par tights är inget undantag. Pass formen och komforten är väldigt hög, men det som får modellen att sticka ut lite är att de även har inbyggd rumplyft vilket vi tycker ger en läcker look! Så det är en modell som är lika snygg till vardags som den är i gymmet eller löparspåret. 

Danish Endurance tights som inte är genomskinliga 

Om du läst flera av våra artiklar kanske du stött på detta märket tidigare då deras trosor är testvinnare i två av våra artiklar, bland annat bästa träningstrosorna. Danish Endurance är ett märke vars kläder är designade av atleter, för atleter och främst löpare. Det innebär väldigt hög komfort och en väl designad produkt som du garanterat blir nöjd med! Modellen finns i tre olika färger och från storlek XS till XXL. 

Seasum tights som inte är genomskinliga 

Seasum är precis som de andra modellerna på listan genom att de inte blir genomskinliga oavsett i vilken position du har din kropp i. De är även väldigt sköna att ha på sig och något formande genom att framhäva dina naturliga former, men de sticker ut lite genom att ha mönstret på tyget som du kan se på bilden. Det mönstret gör att potentiella celluliter slätas ut vilket vi tycker fungerar väldigt bra. Även här finns modellen från storlek XS upp till 2XL. 

Du kanske även gillar: Träningstights som håller in magen – Bäst i test

Icyzone tights som inte är genomskinliga 

Icyzone är en modell som ser väldigt alldagliga ut och är som ett par traditionella tights, fast utan risken att man ser genom dem när man böjer sig ner. Här får du inga formande effekter eller utslätande av huden, men du får ett par tights som har en ficka vilket vi tycker skulle vara ett välkommet tillskott på många modeller då det underlättar när man vill ha telefonen och lyssna på musik när man är aktiv. 

Generic leggings som inte är genomskinliga 

Detta är kanske den mest populära designen på leggings och man ser dem överallt. Hög midja, scrunch butt och lite mörkare färg precis under skinkorna för att rumpan ska framhävas lite mer. Här har du en hel uppsjö av olika färger att välja på, närmare bestämt hela 18 stycken. Så du kan garanterat hitta en färg som du kommer att trivas i och trivs i modellen så varför inte köpa flera färger så att du kan variera mellan olika dagar!

Slutsats

Nu har du fått fem riktigt bra alternativ på tights att välja på som har lite olika fördelar. Oavsett vilket alternativ du väljer så får du ett par som inte är genomskinliga även när du böjer dig ner. Det enda som återstår är för dig att välja ut den modell som passar bäst in på dina behov!    

Rekommenderad läsning: Push-up träningstights

Lämna en kommentar