Shapewear lår – Bäst i test

När det kommer till shapewear för låren är det inte många modeller som bara är till för der området på kroppen utan nästan alla modeller inkluderar även en slimmande effekt över magen och en del modeller över hela kroppen. I denna artikeln så kommer vi att lista ett gäng olika modeller och typer som ger en formande effekt över låren. 

Naomi & Nicole Shapewear Lår – Resultat på lår och mage 

Naomi & Nicole är en modell som framförallt formar låren där den utan tvekan gör som mest nytta, men du får även en slimmande effekt över midjan. Trots väldigt bra effekt så tycker vi att modellen är väldigt skön och kan bäras hela dagar utan några problem alls med varken komfort eller rörelsefrihet. Modellen finns tyvärr bara i svart men i flertalet storlekar. 

FeelinGirl Shapewear Lår – Ett väldigt omtyckt alternativ 

Genom länkarna på denna sajten så ser vi vilka produkter som säljer bäst av de vi rekommenderar och med detta alternativ från FeelinGirl är det inte bara vi som är lyriska över produkten, utan den köps väldigt ofta av våra läsare. Detta är en modell som slimmar ner midjan och låren, men lyfter även rumpan. Detta plagg ger ett stort resultat så snart du tar på det. Vi tycker att detta med är en komfortabel modell att ha på sig, men inte riktigt så skön som Naomi & Nicole, men och andra sidan är resultaten betydligt större här! Modellen finns i flera diskreta färger och från storlek XS upp till 6XL så alla kan hitta en modell som passar. 

FeelinGirl Shapewear Lår – Ett alternativ som ger effekt över hela kroppen 

Som du ser på bilden är detta en body som även denna kommer från FeelinGirl och med denna typen av plagg får du effekt över väldigt stor del av kroppen. Självklart får du en formande effekt över låren, detsamma gäller över magen, samt att rumpan och brösten får sig ett lyft. Detta är en riktigt grym modell som är en “Amazon best seller” så det är inte bara vi som är stora fan av produkten! Även här finns flera färger att välja på och storlekarna går från XS upp till 5XL. 

Fajas Salome Shapewear Lår – Fokus på lår och rumpa 

Fajas Salome är en modell som är designad för att slimma ner låren och lyfta rumpan ordentligt. Man får även en något slimmande effekt över midjan, men då modellen inte går så högt upp är inte resultaten lika bra här, men resultaten över rumpa och lår är väldigt bra! Vi gillar även att de satt silikonband i nedre delen av plagget för att det ska sitta stadigt och inte kasa upp när man rör sig. Modellen finns i svart och beige samt i ett stort utbud av storlekar att välja på. 

Reuvv Shapewear Lår – Täcker hela låren 

Många modeller som ger en slimmande effekt över låren täcker bara övre halva och för de flesta räcker det gott för att få resultaten man är ute efter. Men Reuvv har tagit det till nästa nivå och går nästan hela vägen ner till knäna och ger en slimmande effekt hela vägen ner. Dessutom går modellen högt upp i midjan vilket gör att den även ger ett bra resultat över magen. Modellen finns i svart och hudfärg för att man diskret ska kunna använda plagget. Vi tycker detta är en kanonprodukt och rekommenderar köp! 

Slutsats

Nu har du fått 5 grymma alternativ presenterade för dig som alla har olika fördelar och nackdelar. Det de har gemensamt är att de fungerar väldigt bra och det enda viktiga är att du väljer den modell som passar in bäst efter hur du vill att dina resultat ska bli!  

Rekommenderad läsning: Shapewear armar

Lämna en kommentar