Shapewear body string – Bästa modellen 

När det kommer till shapewear så är få alternativ så effektiva som en body. Självklart är anledningen att de är lite större och täcker en stor yta på kroppen vilket ger resultat över flera områden. I denna artikel har vi valt ut de tre bästa shapewear bodyer i stringmodell.

Shaperx Shapewear Body String – Stora resultat på överkroppen 

Shaperx är ett av våra favoritmärken när det kommer till shapewear och i våra artiklar finner man dem alltid högt upp på listorna, om inte till och med överst. Här kommer en shapewear body i string som sticker ut lite genom att vara utformad som en tröja på överkroppen.   

Varför vi gillar modellen

Det finns många anledningar att tycka om Shaperx produkter och nedan listar vi det viktigaste med denna modellen! 

Skön att ha på sig: Trots att det är ett plagg som formar kroppen så är det ett väldigt skönt alternativ att ha på sig och det är inga problem att ha Shaperx på sig hela dagen. 

Stora resultat: Trots hög komfort så ger plagget väldigt goda resultat över midjan och där är kompressionen ganska stor, men över resten av kroppen är det lite mindre även om modellen håller brösten på plats på ett bra sätt.

Finns i många storlekar: Ganska ofta med shapewear så finns inte de största eller minsta storlekarna att beställa, men Shaperx vill vara ett företag för alla så denna shapewear body i string finns från XXS till 5XL. 

Går att öppna över grenen: Modellen går att öppna över grenen och detta är bra av två anledningar. Det ena är att den blir betydligt smidigare att ta av och på, det andra är att det göra toalettbesök betydligt smidigare än en del andra shapewear av liknande modell. 

Slutsats

Vill du ha en shapewear body string som har lite mer tyg på överkroppen är detta det bästa alternativet. Vill du ha något mindre än det bara att läsa vidare och kolla in modellerna under! 

Binoxy Shapewear Body String – Tunna axelband 

Binoxy är ett nytt märke för oss, men vi älskar deras produkt! Här får du en snygg shapewear body i string som ger goda resultat, finns i två diskreta färger och har ett bra pris. Modellen skiljer sig från Shaperx genom att ha tunnare axelband för att vara lite mer diskret. 

Varför vi gillar modellen

Precis som med modellen ovan listar vi här varför vi tycker att Binoxy är ett bra köp. 

En snygg modell: Vi gillar hur hela modellen ser ut, men tycker lite extra om att modellen ser ut som en vanlig BH över brösten och har tunnare axelband. Det gör att modellen blir mer diskret och lättare smälter in i dina outfits. 

Hög komfort: Komforten med Binoxy är väldigt hög, kanske till och med högre än med Shaperx då kompressionen inte är riktigt lika stor. Det gör även att resultaten blir något mindre, men fortfarande bra! 

Väldigt följsam: Många shapewear kan göra så att det känns som man inte kan röra sig fritt. Det är inget problem alls med denna modell utan vi tycker att rörelsefriheten är kanon och att plagget knappt märks av!

Lyfter även brösten: Denna modell är även formande över brösten och har push-up som gör att de får sig ett lyft. 

Slutsats

Vill man ha en lite mer diskret modell där komfort går framför resultaten (även om vi tycker att de med är bra) så är detta det perfekta alternativet för dig! 

Manmaning Shapewear Body String – Öppen rygg 

Har du läst våra andra artiklar har du stött på Manmaning tidigare både bland shapewear och bikinis. Detta är en modell som verkligen skiljer sig lite från de andra då den har öppen rygg och passar perfekt för lite mer somriga outfits där man vill visa lite mer hud. 

Varför vi gillar modellen 

Diskret: Med en öppen rygg och genomskinliga band som sitter väldigt långt ner på ryggen så får du ett diskret alternativ att använda under klänningar som är öppna eller lågt skurna över ryggen. 

Bra resultat trots liten modell: Vi blev förvånade över hur bra resultaten blev då modellen är lite mer minimalistisk och vi lite skeptiska innan vi testat modellen. Men resultaten är väldigt bra över midjan och dessutom lyfts bysten vilket gör modellen mycket effektiv! 

Genomskinliga axelband: Även axelbanden är genomskinliga vilket gör att modellen passar till de flesta outfits. 

Slutsats

Manmaning är kanske inte det mest kända märket, men de har väldigt bra priser och kommer här med en riktigt bra produkt som är snygg, ger ett bra resultat trots ett minimalistiskt utförande.      

Att tänka på innan man köper en shapewear body string 

Egentligen tycker vi att det är två saker som är viktiga att ha i åtanke när man ska köpa en shapewear stringbody. Det ena är att man väljer en modell som passar till de outfits man tänkt att ha den till, det gäller både vilken modell man väljer och vilken färg. 

Det andra är storleken. Ett för litet shapewear kommer inte att sitta skönt utan vara okomfortabelt att ha på sig, dessutom vill vi slå hål på myten att en mindre modell ger större resultat. Det stämmer inte, utan rätt storlek är bäst för både komforten och resultaten över midjan. Men en för stor modell kommer inte att ge de resultat du är ute efter, utan då blir kompressionen för låg. Därför rekommenderar vi alltid att noga läsa storleksschemat som finns på sidan vi länkar till. De ligger bland bilderna på varje modell. 

Slutsats 

Nu har du fått tre alternativ presenterade för dig. Alla alternativ är grymma, men passar till olika tillfällen och outfits. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit. 

Du kanske vill läsa om: Tränings bodysuit – Bäst i test

Lämna en kommentar