Shapewear Mage – Bäst i test

Shapewear finns idag för många kroppsdelar, men just magen är hur allt började och kroppsdelen där man får de mest framträdande resultaten. Så i denna artikeln presenterar vi shapewear mage bäst i test.

Yianna korsett shapewear mage

Den kanske mest kända och bäst fungerande typen av shapewear är korsetter och Yianna har en av de bästa modellerna på marknaden. Det som gör korsetter så effektiva är att de går att spänna åt successivt allt eftersom din midja blir smalare och resultaten större. Dessutom så kan denna typen av shapewear för magen ge resultat som stannar kvar även när du inte har på dig ditt shapewear, det är förutsatt kontinuerlig användning under längre tid. 

Se fler waist trainers här

FeelinGirl Shapewear Mage 

Om du läst våra andra artiklar så känner du förmodligen redan till FeelinGirl då vi har med märket på flera av våra listor och det är helt enkelt för att deras produkter fungerar väldigt bra. Just denna modellen är en typ av underkläder som är högt skurna för att ge en bra kompression över mittenpartiet av din kropp. Dessutom så är plagget skönt att ha på sig utan att hämma rörligheten vilket vi ser som en stor fördel om man vill ha den på sig hela dagar. 

Lunule belt body shaper

Även detta är en modell som kan ge resultat som stannar även efter man tar av Lunule. Modellen är ett bälte som man virar runt sin midja och därmed kan man spänna åt den efter behov och spänna den hårdare allt eftersom midjan blir smalare. Det är även en modell som fungerar bra för extra stöd för ländryggen då den ger dig en bättre hållning. Då detta även är ett billigare alternativ som verkligen fungerar bra så är det en mycket populär produkt. 

Lazawg shapewear mage stringtrosor

Vill man ha en modell som smälter in i de flesta outfits så är detta modellen för dig. Det är i princip ett par vanliga stringtrosor fast med högt skuren midja. Detta gör att man får kompression och en avsmalnande effekt över hela magen i en väldigt diskret modell som inte syns under kläder och inte gör att troskanterna syns. 

Jnch 2 pack shapewear mage 

Detta är ett prisvärt tvåpack med en produkt som funkar på samma sätt som Lazawg och har samma design. I varje pack får man en svart och en beige shapewear så du kan matcha med dagens outfit. 

Sure you like shapewear mage och rumpa

Denna modellen passar för dig som inte nöjer dig med en smalare midja utan även vill få ett rumplyft i samma produkt. Modellen är som de övriga på listan högt skurna för kompression över midjan, men tack vare att de går ner över rumpan och ger kompression där med så får man en lyftande effekt vilket gör dina kvinnliga former tydligare. 

Bingrong shapewear mage med pads

Denna modellen är med en modell som inte bara smalnar av magen utan även gör lyfter din rumpa. Men denna modellen tar det ännu ett steg längre tack vare att den har vadderade pads på strategiska platser, det vill säga vid sidan av höften och på rumpan. Det gör att man inte bara får en lyftande effekt på rumpan utan den ser större ut och höfterna får en bredare look.    

Slutsats shapewear mage

Shapewear fungerar väldigt bra för att slimma ner magen och det finns i många olika tappningar och vissa modeller lyfter även rumpan. Det viktiga är att du hittar den modellen som passar till dina behov. Välj den modell från listan som passar dig bäst!  

Lämna en kommentar