Strumpebandshållare – Bäst i test

Strumpebandshållare är ett sexigt tillskott när man har lite fräckare underkläder på dig och om du är en regelbunden läsare på denna sajten så blir du säkert inte det minsta förvånad över att vi dedikerat en hel artikel åt ämnet. I denna artikeln går vi bara igenom strumpebandshållare, är du intresserad av hela set där även trosor, bh och strumpeband ingår så kan du klicka på någon av länkarna nedan så öppnas de artiklarna i nya flikar. 

De bästa strumpebandshållarna

Så, om du endast är på jakt efter strumpebandshållare så är resterande del av artikeln för dig. Här listar vi de bästa modellerna!

Ow Intimates Strumpebandshållare 

Ow Intimates har många modeller på trosor som vi gillar och har med i andra artiklar så vi är inte direkt förvånade över att vi även älskade denna strumpebandshållare som vi tycker är väldigt snygg med det transparenta och blom-mönstrade tyget. Från strumpebandshållaren går det ner fyra remmar som man sedan fäster i de strumpebanden man gillar. 

Come on dear Strumpebandshållare 

Come on dear är en snygg strumpebandshållare som gör sig väldigt bra i den fräcka röda färgen på bilen, men som även finns i en lite mer diskret svart färg. Modellen har fyra justerbara remmar som gör att man kan få perfekt passform. Vi gillar att man får med det matchande g-string trosan på bilden för en sexig uppsättning underkläder!

Oh yeah lady strumpebandshållare 

Här kommer en modell som är lite mer tilltagen än de andra på listan och har hela remmar som går ner från strumpebandshållaren. Två på framsidan av låren, två på sidorna och två remmar som går ner på baksidan. Detta gör att man får en mer stabil modell som håller resten av outfiten stadigt på plats. Självklart är banden justerbara och stringtrosan på bilden ingår med. Man kan även välja till att få med de matchande strumpbyxorna i nät för ca 50 kr mer. 

Oh yeah lady strunpebandshållare 

Samma märke får vara med listen en gång till direkt och vi tycker att denna modellen är lite mer klassisk, elegant och ser lite mer exklusiv ut i den svarta färgen på bilden. Precis som med de flesta andra modeller på listan så har den 4 remmar som går ner från hållaren och dessutom ingår t-stringen på bilden, vilket gör det till ett prisvärt alternativ. 

Selente strumpebandshållare 

Selente är en lite mindre strumpebandshållare där själva bandet är ganska litet sedan går det ner volanger i spets ungefär som en väldigt kort kjol. Modellen har fyra band och trosan på bilden ingår i priset.   

Tips innan du köper en strumpebandshållare 

Det bästa tipset vi kan ge innan du slår till på en strumpebandshållare är att kolla på länkarna i början av artikeln, där vi länkat till tre olika artiklar med set där många av modellerna har matchande strumpeband, strumpebandshållare, trosor och bh. Och ofta för en slant som inte är så mycket mer än bara en strumpebandshållare. Vi tycker att ett matchande set ofta är sexigare än att köpa sina underkläder i olika delar så att de inte matchar riktigt. 

Slutsats

Har du läst hela vägen hit så är det säkert en strumpebandshållare och inte resten av ett set du är ute efter, och som tur är har vi listat ett gäng grymma och snygga modeller för dig att välja på. Så nu återstår bara för dig att plocka ut din favorit och slå till!

Lämna en kommentar