Strumpbyxor som håller in magen – Bäst i test

Strumpbyxor är ett plagg som används väldigt ofta av kvinnor runt om i Sverige och med shapewear som blir en allt mer populär typ av kläder var det bara en tidsfråga innan man skulle slå ihop plaggen. Så nu finns en väldigt smidig form av shapewear som passar till alla outfits där du normalt skulle använda strumpbyxor och i denna artikeln listar vi fyra grymma alternativ! 

Calzitaly strumpbyxor som håller in magen – Bäst i test 

Vi gillar Calzitaly av flera olika anledningar. För det första så är det ett väldigt snyggt par strumpbyxor vilket såklart är en viktig del, de är väldigt sköna att ha på sig och de ger en bra formande effekt över midjan. Dessutom som en liten extra bonus så lyfter denna modellen även rumpan något vilket ger en snygg look som passar till de flesta outfits! Modellen finns i två färger och från storlek S till 2XL.

Vi rekommenderar: Linne som håller in magen – Bäst i test

Zihua strumpbyxor som håller in magen – Ett bra alternativ 

Även Zihua är en modell som vi gillar väldigt mycket och vi tycker att det är ett lite mer elegant alternativ. Modellen ser ut som ett par traditionella strumpbyxor men har fått lite tjockare tyg över rumpan och midjan för att ge en formande effekt. Effekten är påtaglig men inte riktigt så stor som med Calzitaly. Här väljer du på färgerna svart eller beige och modellen finns från storlek S till XL. 

S-Jiang strumpbyxor som håller in magen – Modell med öppna tår

Här kommer ännu en modell som vi tycker ger en god effekt över midjan. Tyget på S-Jiang är lite tjockare än på de andra modellerna men det som skiljer modellerna är hur den är designad över fötterna. Som du ser på bilden så finns modellen i alternativ där den är öppen över hälen och över tårna vilket vi tycker passar ypperligt när man vill ha lite mer somriga outfits. Men modellen finns även som traditionell strumpbyxa med helt sluten fot. Modellen finns i 3 färger av båda typerna och i två storlekar. 

Rekommenderad läsning: Trosor som håller in magen

Fohevers strumpbyxor som håller in magen – Mest effekt över midjan 

Det sista alternativet är det som vi tycker gav mest effekt när det kommer till att hålla in magen och det är inte så konstigt med tanke på utformningen. Över benen är det en normal strumpbyxa, men över midjan så är den betydligt tjockare (se bilden) och dessutom går modellen högt upp. Detta resulterar i ett väldigt bra resultat. Modellen kommer i en storlek som de säger ska passa de flesta kvinnor, kolla noggrant på måtten innan du beställer. 

Att tänka på innan du köper strumpbyxor som håller in magen 

Det viktigaste att tänka på innan du köper nya strumpbyxor är storleken då det avgör både resultatet över midjan och hur snyggt de kommer att sitta. Ofta skiljer sig storlekarna lite mellan olika tillverkare så vi rekommenderar alltid att noggrant läsa deras storleksschema antingen står i texten med information eller ligger bland bilderna på amazon-länkarna.

Slutsats

Vi har presenterat en rad snygga och väldigt effektiva strumpbyxor som håller in magen, så nu är allt du behöver göra att välja ut det par som passar dig bäst och slå till!  

Rekommenderad läsning: Träningstights som håller in magen

Lämna en kommentar