Träningstights som håller in magen – Bäst i test

De flesta går till gymmet för att bli vältränade och snygga, men självklart vill man även se sitt bästa ut när man är och tränar. Då är träningstights som håller in magen ett grymt alternativ för att midjan ska se så smal ut som möjligt när man är på gymmet, dessutom ger denna typ av tights lite extra stöd runt midjan vilket är fördelaktigt när man lyfter. Nedan listar vi ett gäng grymma modeller! 

Manmaning Träningstights Som Håller In Magen 

Vi börjar ett par snygga tights som kommer från märket Manmaning. Märket finns med på flera av våra listor både när det kommer till bikinis (hittar du här) och underkläder. Modellen sitter väldigt bra och formar sig fint över rumpan för en snygg och skön passform. Midjan är hög och där hjälper träningstightsen dig att hålla inne magen. Modellen finns i tre storlekar och 2 olika färger att välja på. 

Linyouy Träningstights Som Håller In Magen 

Här kommer ett snyggt alternativ som vi med tycker gör ett kanonjobb med att hålla in magen när man tränar. Modellen är dessutom väldigt skön och vi gillar utseendet väldigt mycket! Modellen sticker ut lite genom att ha en smidig ficka där telefonen får plats vilket är ganska ovanligt när det kommer till träningstights. Modellen finns från storlek S upp till 2XL och i sex olika färger. 

Du kanske även gillar: Strumpbyxor som håller in magen

Oudota Träningstights Som Håller In Magen 

Oudota är en väldigt snygg modell som vi tycker gör ett kanonjobb med att hålla in magen och det är inte så konstigt då modellen går 11 cm upp över magen. Modellen är även väldigt skön att ha på sig tack vare material i hög kvalitet. Om du gillar modellen så finns den i en stor mängd olika färger och även i shorts-alternativ som ger samma effekt över midjan. Detta är en riktig vinnare! 

TZLDN Träningstights Som Håller In Magen 

Detta märket finns med på andra listor vi gjort, främst om bikinis. Det är ett märke som gör produkter med lite kurvigare kroppar i tankarna och detta paret tights är inget undantag! Här får du en modell som hjälper till att hålla in magen, men samtidigt lyfter rumpan och på så vis framhävs dina former mer på ett bra och snyggt sätt. Även denna modellen har en ficka till telefonen vilket vi tycker är väldigt bra. Modellen finns från storlek S upp till 2XL och du kan välja mellan två olika färger. 

TZLDN finns även med på vår lista: Tights som inte är genomskinliga – Bäst i test

Exgox Träningstights Som Håller In Magen 

Exgox träningstights är en modell som är väldigt effektiv runt midjan och sätter ganska mycket kompression på området. Trots detta tycker vi att de är sköna att ha på sig och vi gillar även looken. Modellen finns i två färger att välja på. 

Du kanske även gillar: Body som håller in magen – Bäst i test

Träningstights som håller in magen – Saker att tänka på 

Precis som med de flesta produkter så finns det lite saker att ha i beaktning när man ska köpa träningstights med magkontroll. Vi har listat det i punkter nedan! 

Storleken: Det viktigaste av allt är storleken, både för att tightsen ska sitta skönt och för att de ska sitta snyggt. De flesta tillverkarna har ett storleksschema bland bilderna på amazon-länkarna vi placerat under varje modell. Vi rekommenderar att läsa den noggrant då det ibland skiljer lite på storlekarna mellan olika märken. 

Materialet: Materialet är såklart viktigt för att tightsen ska vara sköna att ha på sig, men kanske lika viktigt är att de inte blir genomskinliga när man gör sina övningar som squats eller marklyft. Alla modellerna på denna listan är tillverkade av bra material som man inte ser igenom, även vid de djupaste av squats. 

Med eller utan ficka: Vi tycker modellerna med ficka är kanon och gör tightsen betydligt mer smidiga än modeller utan ficka. Speciellt de modeller där man får plats med telefonen. Om det är viktigt för dig så var noga med att kolla upp det innan du beställer då inte alla modellerna har det. 

Rumplyft: Vissa modeller gör inte bara midjan smalare utan lyfter även rumpan. Det är en smaksak om det är något man vill ha, men det är viktigt att man i alla fall vet om att det finns som alternativ. 

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga och bra modeller serverade för dig och fått veta vad du ska tänka på. Så nu återstår det bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Sömlösa trosor är ett perfekt alternativ att ha under tights för att undvika troskanter.

Lämna en kommentar