Tränings bodysuit – Bäst i test

På senare tid har bodysuits blivit allt mer populära, men inte bara som plagg att ha under sin vanliga outfit eller när man tar det lugnt hemma. Nu har de även äntrat gymmet som ett väldigt läckert och utstickande alternativ att ha när man tränar. Och det finns flera saker att tycka om med att ha en tränings body: 

  • De är sköna att ha på sig: Det är ett väldigt skönt plagg att ha när man tränar hårt. 
  • De sitter bra: Då det är ett helt plagg som bara är en del istället för ett tvådelat set som till exempel tights och en sport-bh så sitter det väldigt stadigt oavsett vilka övningar du kör. 
  • Det är snyggt: Precis som tights så sitter en bodysuit designad för träning slimmat mot kroppen och dina kurvor framhävs på ett snyggt sätt. 

Nedan kommer vi att lista några riktigt snygga, sköna och prisvärda alternativ för dig att välja på! 

Rongseng Träning Bodysuits 

Detta är ett alternativ som vi tycker är väldigt läckert och har en väldigt läcker passform. Modellen sitter slimmat, framhäver rumpan och håller bysten på plats när du är aktiv och rör dig. Vi bara älskar den rosa färgen, men modellen finns även i vitt och svart om man föredrar det. 

Dawwoti Träning Bodysuit 

Dawwoti sticker ut lite jämfört med många andra alternativ genom att ha sömmar på framsidan som ger en fräck look. Det är svårt att förklara hur i text, så kolla bilderna på länken nedan. Precis som med Rongseng så älskar vi alternativet i rosa, men den finns även i svart om man vill ha en mer diskret färg. 

Fdeety Bodysuit För Träning 

Fdeety är väldigt lik Rongseng i designen och modellerna har många likheter. Men det som skiljer dem åt är att Fdeety inte riktigt är lika slimmad och framhäver inte rumpan lika mycket och är lite diskretare i färgalternativen, där du kan välja på brun och svart.  

Rekommenderad läsning: Shapewear body string

Aikara Bodysuit Träning 

Här kommer en riktigt läcker modell och det alternativ som vi tycker är det bästa, men det är även det dyraste och inte riktigt lika prisvärt som de andra modellerna på listan. Dels är modellen extremt skön att ha på sig och är fuktabsorberande vilket är perfekt när man svettas på gymmet. Modellen har även luva vilket i kombination med den fräcka camo-färgen gör att modellen sticker ut ordentligt. 

Umipubo Body För Träning 

För dig som föredrar ett heltäckande alternativ så är denna body med full längd över benen, utformningen som en långarmad tröja på överkroppen ett super alternativ. Precis som de andra modellerna på listan så är bodyn väldigt skön att ha på sig och lämpar sig perfekt för träning. Här kan du välja på fyra olika färger och tre olika storlekar. 

Slutsats

Nu har du fått fem riktigt snygga, prisvärda och sköna bodys presenterade för dig och nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och klicka hem den för att uppgradera din gym-garderob! 

Du kanske vill läsa om: Shapewear bodysuit

Lämna en kommentar