Booty shorts – Bäst i test

Booty shorts passar lika bra när man är hemma, på gymmet eller när man är ute på ärenden. I alla fall om man vill och trivs med att bära ett plagg som framhäver rumpan på ett sätt som får andra att titta en gång extra! Självklart har vi testat fram ett gäng snygga, läckra och prisvärda alternativ för dig att välja på! 

Urban Classics Booty Shorts – Bästsäljare på Amazon 

Denna modell är det inte bara vi som gillar väldigt mycket utan det är en bästsäljare på Amazon som har hela 4,5 av 5 stjärnor över 364 betyg. Modellen är lite kortare både i midjan och över låren, täcker hela rumpan men framhäver den på en läckert sätt. Modellen finns i två snygga färger och 5 olika storlekar att välja på. 

Tofsa Booty Shorts – Booty Shorts För Träning

Självklart kan man använda alla booty shorts i gymmet, men denna modell är specifikt designat för ändamålet och är som ett par korta leggings. Modellen är squat proof och blir inte genomskinliga när du böjer dig ner och dessutom har modellen scrunch butt och rumplyft för att din bakdel ska se sitt bästa ut när du använder booty shortsen. Modellen finns i tre olika färger att välja på. 

Rekommenderad läsning: Yoga Byxor – Bäst i test

Webgger Booty Shorts – Booty Shorts Flerpack 

Denna modell kommer i prisvärda 4-pack där varje pack innehåller ett par svarta, röda, gröna och grå booty short. Modellen är inte så slimmad som många andra alternativ utan sitter lite lösare, vilket gör dem väldigt sköna att ha på sig men de framhäver inte rumpan så bra som de mer slimmade alternativen. Modellen finns även med på vår lista över träningsshorts dam

LuMoony Booty Shorts – Mini Booty Shorts 

För dig som inte vill lämna så mycket åt fantasin och vara lite mer vågad så kommer detta alternativ från LuMoony vara en riktig fullträff. Du får alla fördelarna av vanliga booty shorts som komfort och användbarhet, men i en kortare och sexigare förpackning som visar upp nedre delen av rumpan. Modellen finns i sex färgglada alternativ och från storlek S upp till 2XL. 

YiiFit Booty Shorts – V-formad Booty Short

YiifFit ser ut som vanliga tränings booty shorts framifrån, men skiljer sig från de andra modellerna på listan genom att vara v-formade över rumpan vilket i sig är en läcker och lite utmanande design. Men det ger även möjlighet ta modet med den synliga g-stringen till gymmet eller på promenaden.  

Boolavard Booty Shorts – En fräck booty short 

Boolavard ser vid en första anblick ut som en del av de andra alternativen på listan, men tittar man lite närmare så ser man att det finns skillnader. Dels är modellen designad med högre midja, precis så att den täcker hela rumpan med nederkanten och det som sticker ut mest är att den på sidorna har ett stycke där den är öppen och har fått nät istället för vanligt tyg. Alternativet finns i fyra färger och från storlek S upp till 3XL. 

Slutsats

Booty shorts är ett måste i alla kvinnors garderober och nu har du fått 6 snygga modeller att välja på. Så nu återstår bara för dig att klicka hem din favorit och visa upp din bakdel från sin bästa sida. 

Om du gillade denna artikel, så rekommenderar vi: Stringtrosor – Bäst i test

Lämna en kommentar