Slingshot Bikini – Bäst i test 

Om du spenderar tid på sociala medier har du säkert lagt märke till att allt fler har börjat använda slingshot bikinis. Det är ett sexigt alternativ som sticker ut mer än de vanliga typerna av bikinis. Om du inte redan vet vad det är kommer vi först att kort gå igenom vad det faktiskt är, sedan presentera ett gäng snygga modeller för dig att välja på!

Vad är en slingshot bikini?

Slingshot bikinis kommer i lite olika utföranden, men det som alla har gemensamt är att de går upp över axlarna hela vägen från nederdelen. Ibland bara på baksidan men ibland även där fram. Denna typen av bikini visar mer hud än de flesta andra modeller och är designade med minimal täckning för en väldigt fräck look som sticker ut.

ITODA Slingshot Bikini – Vår favorit slingshot 

Det finns väldigt många alternativ att välja på när det kommer till slingshots, men denna modell från ITODA blev direkt vår favorit. Det är ett mycket sexigt alternativ som precis täcker allt viktigt på framsidan av nederdelen och sedan går banden upp över axlarna. På baksidan är det en väldigt liten string som framhäver din rumpa extremt mycket. Vi fullständigt älskar modellen och det enda problemet vi kan komma på är att det är svårt att välja vilken av de tre färgerna som faktiskt är snyggast. 

Pradize Slingshot Bikini – Bra betyg på Amazon 

Pradize har i skrivande stund 4 av 5 stjärnor på Amazon och det är sällan vi inte håller med när produkterna har höga betyg så det kommer säkert inte som någon chock att vi gillar Pradize väldigt mycket. Nederdelen på modellen är väldigt låg, men lite bredare än ITODA och sedan går remmarna bakom ryggen och sedan upp över axlarna, modellen är även korsad över brösten vilket vi tyckte gav ett fräckt utseende. Precis som med modellen ovan är det en mini string som är väldigt läcker.

HNGPB Slingshot Bikini – En simplare modell

Detta är en lite simplare modell men som ändå är väldigt fräck. Modellen har två “remmar” upp över magen och axlarna och resten är bara en smal bit tyg som du ser på bilderna. Modellen är lika skön att ha på sig som den är läcker och den finns dessutom i flera olika färger att välja på. 

Du kanske är intresserad av: String bikinis

HHMY Slingshot Bikini – Ett mer täckande alternativ 

För dig som gillar hur fräck en slingshot kan vara men inte vill visa riktigt så mycket hud som med de andra modellerna så är HHMY ett kanon alternativ! På framsidan är modellen bredare både på nederdelen och över brösten. På baksidan är det inte en string utan modellen har mer tyg. Den finns att välja på i tre olika färger och i tre olika storlekar så det är lätt att hitta en HHMY som du tycker om. 

SGSD Slingshot Bikini – Ett läckert alternativ 

SGSD ser vi en första anblick väldigt lik HHMY och framifrån så får du samma med lite större täckning. Men på baksidan så övergår denna modell en snygg string som är lagom stor och hamnar ungefär mitt emellan de första modellerna och HHMY. En väldigt snygg och prisvärd slingshot som finns i flera färger att välja på.   

När ska man använda en slingshot bikini? 

Man kan använda dem vid de flesta tillfällen då man normalt skulle använt en bikini. Men då flera av modellerna är väldigt små så kanske man ska avstå om man planerar att vara fysiskt aktiv under dagen då de inte riktigt sitter lika stadigt och då de är väldigt små är det lätt hänt att man råkar visa upp något man egentligen inte hade planerat. Men för lugna stunder på stranden eller vid poolen är det ett väldigt fräckt alternativ som kommer göra att du sticker ut ordentligt jämfört med att ha en vanlig bikini.

Slutsats

Nu har du fått ett gäng snygga slingshot bikinis att välja på samt lite allmän fakta som är bra att känna till. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Rekommenderad läsning: Bikini – Bäst i test

Lämna en kommentar