Bikinis DOs and Don’ts – Allt du behöver känna till 

Dagarna håller på att bli längre, vädret är varmare och det märks att sommaren står inför dörren. Det innebär i sin tur att dagarna på stranden närmar sig och är du som de flesta kvinnor så vill du se ditt bästa ut på stranden när den tiden väl kommer. Så i denna artikel kommer vi att gå igenom DOs and DONTs så att du kan få en snygg och komfortabel look på stranden i år. 

Solkräm är ett måste 

Okej, vi håller med. Det är lite konstigt att ha solkräm som första punkt i en artikel som egentligen handlar om bikinis, men det är av god anledning. För det första är det rekommenderat att använda solkräm av hälsoskäl, speciellt om man har känslig hud, i början på sommaren och om man spenderar många timmar i solen. Det andra är såklart att en röd bränd hud inte ser något vidare ut, och när man börjar tappa hud för man bränt den så blir den än värre. Solkräm på stranden och en återfuktande kräm när du kommer hem är väldigt viktigt både för hälsan och för att se snygg ut!

En välsittande bikini är en sexig bikini 

Oavsett om du väljer en större bikini som täcker lite mer hud eller om det är en liten stringbikini så är passformen det absolut viktigaste för att du ska se snygg och sexig ut i den. Steg ett är att välja ut en modell som du kommer att trivas i. Därefter är passformen allt. Du vill att den ska täcka rätt platser på kroppen, framhäva dina styrkor och ha rätt storlek. Fel storlek är det vanligaste felet och det skapar många problem. Så beställer du online så är det viktigt att se till att du kan skicka tillbaka om den inte skulle vara perfekt. Går du i butik så var inte rädd för att prova en storlek mindre eller större för att hitta den perfekta storleken!

Välj rätt bikini för tillfället du ska använda den

Om du gillar att var aktiv och röra på dig när du är på stranden är det viktigt att du väljer en modell som sitter riktigt bra och håller allt på plats. Om du bara ska ligga och sola är kanske utseendet och att den ska ge en snygg bränna viktigare. Det är en bra idé att  ha flera olika bikinis att välja på så att du alltid har ett riktigt bra alternativ för alla tillfällen. 

Välj en skön bikini 

För att ha en rolig och skön stund på stranden är det viktigt att bikinin är skön att ha på sig. Faktum är att detta även knyter samman med punkten om att bikinin ska vara välsittande. För sitter den skönt, sitter den oftast bra och då sitter den även snyggt! 

Glöm inte accessoarerna

En snygg look på stranden är inte bara att ha en snygg och välsittande bikini på sig. Accessoarer kan lyfta looken ännu ett snäpp. Det kan inkludera ett par snygga solglasögon som matchar snyggt till bikinin, det kan vara en läcker solhatt och båda dessa sakerna har även fördelarna att de skyddar dina ögon från skadliga UV-strålar när du ligger och solar. 

Tips på modeller 

Oavsett vilka typer av bikinis du tänker köpa inför sommaren så har vi testat fram riktigt snygga, bra och prisvärda modeller och nedan hittar länkar till de artiklarna! 

Mindre modeller: Stringbikini – Bäst i test 

Bäst av alla bikinis: Bikini – Bäst i test 

Årets hetaste alternativ: Årets bikini – Bäst i test

Slutsats

Följer du tipsen i denna guiden så kommer du att se riktigt bra ut på stranden i en look som just du även kommer att trivas i!

Lämna en kommentar