Strumpeband – Bäst i test

Strumpeband är en liten detalj som passar in outfits som antingen är till ett specifikt tillfälle såsom ett bröllop och det är den typen av strumpeband vi inriktat oss på i denna artikel. Men kanske mer vanligt idag är att man använder dem som något lite extra fräckt inför heta stunder med sin partner. Om du är på jakt efter bara strumpeband som är för bröllop så är denna artikeln rätt för dig men vi har även skrivit artiklar där man kan köpa hela set där matchande BH, trosor, strumpebandshållare och strumpeband ingår, vilka är lite mer anpassade för de hetare stunderna. Vill du komma till hela set är det bara att klicka på någon av länkarna nedan, är det just ett strumpeband du är ute efter så är det bara att läsa vidare i denna artikel!

Strumpeband – Snygga modeller

För dig som är ute efter ett strumpeband så har vi listat ett gäng snygga och bra alternativ nedan. 

Haowul strumpeband

Har du inte riktigt bestämt dig för vilken färg du vill ha på ditt strumpeband men behöver beställa det i tid så är detta alternativ från Haowul helt kanon. Här får du 2 par strumpeband i fem olika färger, det vill säga 10 stycken totalt så att du kan prova fram den optimala färgen till just dig. Dessutom kostar 10-packet lite över 100 kronor så det är minst sagt prisvärt. 

DXIA strumpeband

Här kommer ett alternativ där du får ett strumpeband i blått med vit spets och ett som är rosa med vit spets. De är designade för bröllop (även om man såklart kan använda dem som man själv känner) och den blåa färgen representerar lojalitet och tro, medan den rosa representerar renhet och romantik. 

Amagogo strumpeband

Amagogo är lite bredare än modellerna ovan och väldigt snyggt med den mörkblå färgen i spets och en liten kristall som pryder strumpebandet.

Amosfun strumpeband

Amosfun är ett paket där du får två stycken strumpeband i vitt med blåa blommor som dekoration. Det ena bandet har lite mindre blommor så att du själv kan välja vilket som passar bäst om du inte vill använda båda samtidigt vilket är ganska populärt.

Mwoot strumpeband 

Mwoot är ett snyggt strumpeband som ser lite mer exklusivt ut med sin lite mörkare blå färg. Precis som med de flesta alternativen så får du två band där det ena är lite tunnare och har en stor rosett medan det andra är lite bredare och har en mindre rosett vilket ger en snygg kontrast. 

Strumpeband bröllop

Enligt tradition ska bruden bära något gammalt, något nytt, något lånat och något blått. Och det är på den blå punkten strumpeband oftast kommer in i bilden och det är därför majoriteten av modellerna är i blåtonade färger. Ofta är det så att brudgummen tar av strumpebandet under festen och ska då kasta det ut bland de män på festen som är ogifta. Precis som bruden gör med buketten.

Slutsats 

Nu har fått några snygga och väldigt prisvärda strumpeband presenterade för dig och nu återstår bara för dig att slå till på dina favorit!

Lämna en kommentar