Push up bh utan bygel – Bäst i test

Bygeln är den del på BHn som oftast ger det största lyftet för bysten och att hitta en bh utan bygel med push-up som verkligen fungerar kan vara ganska svårt. Som tur är så har vi letat upp ett gäng modeller som är utan bygel, sitter skönt, stabilt och ger ett bra lyft för bysten, sedan listat dem i denna artikel.

Dobreva Push Up Bh Utan Bygel 

Dobreva har blivit lite utav ett favoritmärke för oss när det kommer till push-up bh, så det är kanske ingen skräll att vi även älskar deras push up utan bygel. Modellen sitter extremt skönt tack vare ett väldigt mjukt tyg som trots hög komfort sitter stabilt och ger ett bra lyft för bysten. Vi tycker även att modellen är elegant designad och gör sig väldigt bra i den svarta färgen, men totalt kan du välja på hela 19 färger så det finns garanterat en färg du med älskar. 

Generic Push-Up Bh Utan Bygel 

För dig som vill ha en push up utan bygel som passar under kläder med öppen rygg så har vi provat fram denna modell som är lite större på framsidan med mer tyg men har bandet långt ner på ryggen. Du kan själv välja om du vill vill ha ryggen på traditionellt vis med öppen rygg eller bära BHn racerback med korsade axelband. 

Vertvie Push-Up Bh Utan Bygel 

Vertvie är en push up sport-bh utan bygel som vi tycker om väldigt mycket och har med på flera listor på denna sajten. Här får man en BH som passar lika bra att använda som sig självt när man tränar eller under en outfit. Modellen har tunna axelband men sitter ändå stabilt och ger ett bra lyft för brösten som även sitter stadigt på plats. Modellen är väldigt prisvärd och kommer i flerpack som är väldigt billiga. 

Rekommenderad läsning: Super push-up – Bäst i test

Dobreva Push-Up Bh Utan Bygel 

Dobreva får pryda listan en gång till, denna gången med en push up bh som sitter lite lägre på brösten men ändå ger ett bra lyft där man ser tydlig skillnad. Modellen passar perfekt om man vill ha sin BH till ett lite mer urringat plagg. Modellen finns i fem färger att välja på och vill man vara lite mer vågad så är det blåa alternativet på länken nedan väldigt fräck!

Koemcy Push Up Utan Bygel 

Koemcy är designad för lite finare tillfällen där man till exempel har en klänning med väldigt djup ringning och öppen rygg. Modeller i denna formen brukar inte ge ett speciellt bra lyft för bysten, men Koemcy sticker ut lite här och fungerar väldigt bra, med en väldigt påtaglig skillnad över brösten. 

Shekini Push-Up Bh Utan Bygel 

Shekini är en BH som är utan bygel men är push-up och är en sömlös modell. Vi tycker att modellen är extremt skön att ha på sig, men att push-up effekten inte är riktigt så stor som med de andra modellerna på listan även om den märks tydligt. Detta är dessutom ett väldigt prisvärt 2-pack med två par BH för under 250 kr. 

Slutsats

Som vi skrev i början kan det vara svårt att hitta en push-up bh utan bygel som faktiskt fungerar så bra som man vill att den ska göra. Men som tur är så kan du köpa någon av modellerna på denna listan och veta att du får en modell som är väldigt bra. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!    

Du kanske även vill läsa om: Push-up bh utan band

Lämna en kommentar